PALL   Kizárólagos Magyarországi Importőre
Pall szűrőgyertyák
Adatlap letöltése: pdf

Kiszerelés:


OENOCLEAR
VISSZAMOSHATÓ SZŰRŐGYERTYA KIEMELKEDŐ TELJESÍTŐKÉPESSÉGGEL
Tulajdonságok, jellemzők:
Az OenoClear szűrőknek különleges tulajdonságaa nagyfokú részecskevisszatartó képesség és az egyszerű, gyors és hatékony tisztítás, ami a hosszú élettartam és a magas gazdasági hatékonyság alapját képezik. A szűrő anyaga polyaramid rostokból áll, melyek rögzítve vannak egy tartó és egy folyadék elvezető réteg által, és mindez redőzött formában kerül be a szűrő felépítésébe. A szűrőanyag biztosítja az élesztők és a részecskék megbízható visszatartását, így tehát ez egy ideális előszűrő a membrán végszűrő előtt. Az OenoClear szűrő kifejezetten borszűrési feladatkra lett kifejlesztve, mindamellett bebizonyította hatékonyságát más italgyártási alkalmazásokban is.
Adatlap letöltése: pdf

Kiszerelés:


OENOPURE
MEMBRÁN SZŰRŐGYERTYA BORSZŰRÉSHEZ
Tulajdonságok, jellemzők:
Az OenoPure szűrőgyertya sorozat kifejezetten borszűrési feladatokra lett kifejlesztve, és beminősítve. Ezek egy megbízható és hatékony részecske és mikrobiológiai szennyeződés viszszatartást biztosítanak. A hidrofil poliéterszulfon membránnal kialakított OenoPure szűrő, a borszűrésben érzékszervi szempontból kiváló karakterisztikát bizonyított.
Adatlap letöltése: pdf

Kiszerelés:


PROFILE STAR
ABSZOLÚT VISSZATARTÓ KÉPESSÉGŰ, REDŐZÖTT, MÉLYSÉGI SZŰRŐ
Tulajdonságok, jellemzők:
ÖTVÖZI A HOSSZÚ ÜZEMELTETÉSI ÉLETTARTAMOT ÉS A NAGY ÁTFOLYÁSI TELJESÍTMÉNYT

Lépést tartva a fejlődő technológiákkal, Pall folytatja a szűrés-megújítás hagyományát a ’Profile ’Star szűrővel, mely redőzött kialakítású polipropilén szűrő. Ez a lényegi kifejlesztés a szűréstechnikában egyesíti a Pall ’Profile’II mélységi szűrő és a ’HDC’II redőzött szűrő bizonyított sikereit ilymód kialakítva egy abszolút visszatartó képességű, redőzött mélységi szűrőt. A Pall bizonyítottan sikeres technikája a szűrőanyag szálvastagságának változását használja és egy olyan pórusméret gradienst hoz létre a durvától (külső rétegekben) a finomig (belső rétegekben) amely a szűrőanyag teljes vastagságában egy folyamatosan nagy hézagtérfogatot eredményez. A Profile Star szűrők a legtöbb konkurens redőzött szűrőhöz képest hosszabb élettartamot biztosítanak. Szabadalmaztatott felépítésüknek köszönhetően, a Profile Star szűrők nyújtják a hagyományos redőzött polipropilén és a mélységi szűrők előnyeinek ideális kombinációját. A nyomásesés és a folyadékáram értékek összehasonlíthatóak a konkurens redőzött polipropilén szűrőkével miközben a lágy szennyeződések, mint pl. a gélek, leválasztásában is kiváló teljesítmenyt nyújt, és ez a szűrőanyag mélységének köszönhető. A Profile Star szűrők 1,5 μm és 90 μm közötti abszolút visszatartással, illetve négy névleges gyertyahosszban érhetők el, ezek: 254 mm, 508mm, 762 mm és 1016 mm. Ezen szűrők teljes mértékű polipropilén felépítése rendkívül széleskörű folyadék kompatibilitást eredményez. Gyógyszeripari felhasználásokra optimalizált ’P’ minősítésű szűrőgyertyák is elérhetőek.