PALL   Kizárólagos Magyarországi Importőre
Ameriakai kovaföldek
Adatlap letöltése: pdf

Kiszerelés:
20 kg-os zsák.

DIACEL FW 80 CFVV CFV CFM CFMM CFS CFSS
AMERIKAI KOVAFÖLD
Tulajdonságok, jellemzők:
Válogatott alapanyagokból készülõ, minõségi amerikai kovaföldek. A DIACEL kovaföldek kémiailag és mechanikailag igen tiszta anyagok, amelyek a megszûrt borban vagy egyéb, kezelt folyadékban nem okoznak káros fizikai vagy kémiai elváltozásokat. A DIACEL kovaföldek változatos alakú, nagy felületû szemcsék. A kovaföldszemcsék a szûrõben sûrû, de porózus réteget képeznek, amelyek pórusain csak a szilárd részecskéktõl és zavarosító anyagoktól mentes folyadék jut át. A DIACEL által végzett szûrés nem kizárólag a szitahatáson alapszik, mert számos laboratóriumi kísérlet bizonyítja, hogy adszorpciós tulajdonságú is, például a fehérje természetû anyagokkal szemben, így a pórusméreténél kisebb anyagok egy részét is képes megkötni. A nagyobb szemcseméretû kovaföld a zavarosabb, a kisebb szemcseméretû a tisztább folyadékok szûrésére szolgál.
Adatlap letöltése: pdf

Kiszerelés:
10 kg-os zsák.

DRENOPOR FILTER M-S
MAGAS HATÉKONYSÁGÚ ADSZORPCIÓS ALAPRÉTEG
Tulajdonságok, jellemzők:
A DRENOPOR FILTER M és DRENOPOR FILTER S magas alfa-cellulóz tartalmú szûrést segítõ anyag, mely a seprõ és a bor szûrését egyaránt hatékonyabbá teszi.

Magas tapadási és szûrõhatású segédanyag
DERNOPOR FILTER-t alfa-cellulózrostok, kovaföld és perlit alkotja. A cellulózrostok fontos funkciót töltenek be a megfelelõ mechanikai tulajdonságú szûrõ felület kialakításában, tökéletes a tapadási képessége a szûrõfelületre és ugyanakkor könnyen eltávolítható anélkül, hogy kárt tennének a szûrõegység épségében. A kovaföld és a perlitek komplex csatornahálót képeznek a cellulózrostokkal, lehetõvé téve a szilárd részecskék és a folyadékban lebegõ zavarosító anyagok felfogását. A DRENOPOR FILTER alkotóelemeinek szinergizmusa garantálja a jobb átfolyási képességet, biztosítva a szûrés eredményességét. A DRENOPOR FILTER-bõl kialakított alapréteg nagy rugalmassággal rendelkezik és így elkerülhetõ a törés és repedés kockázata.